Кукер - семейна игра

 снимка - 2 снимка - 3 снимка - 4 снимка - 5 снимка - 6 снимка - 7
Код на продукта: 1473
74,88лв

Семейна игра "КУКЕР".
––––––––––––
Не се сърди човече, Breaking Bad и Триглав змей се срещат в бар. Създават настолна игра. По настояване на змея (без възражения) - я кръщават "Кукер" :-)
Модерен прочит на много Български и славянски образи и традиции, съчетани с механики, които те карат да искаш да гониш злото по родните земи от чиста жажда за слава и признание. Игра в която не е важно колко са ти големи чановете, а колко силно дрънчиш с тях.
Красиви карти, инатливи зарове, стратегия и устрем са четирите фактора превръщащи тази игра в едно приятно и леко забавление както за приятели, семейство, колеги, така и за непознати хора от улицата.
Всички елементи на играта произлизат от приказки и легенди, които всичко сме чували, но също така и с внимание към детайлите от нашата история. В края на приключението всички са толкова потопени в атмосферата, че не рядко можеш да видиш хора подскачащи в кръг и с войнолюбиви крясъци да размахват глава на вещица. Особено неловко е когато това е свекървата. ... в смисъл че тя подскача, не че тя е вещицата)
Опознайте древната Българска история, докато играете. Подходяща за всеки дом.
Размера на игралното поле се регулира. Това и броят на играчите определят дължината на играта. Минималната възраст за игра е 9 години, тъй като играта изисква основни познания за събиране и изваждане. Играта може да се играе от 2 до души.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА