За стоките

Уважаеми потребители, скъпи Българи,
В РОДЕН КРАЙ можете да си купите тениска, чаша, знаме, украшение или нещо друго свързано с Българската история, но желанието ни е тази страница да бъде нещо много повече от електронен магазин. Чрез представените артикули смятаме да формираме едно правилно и изчистено от чужди влияния родолюбиво мислене и естетична култура.

Още с пускането на страницата се постарахме да Ви предложим богат избор, но това е само началото, защото в бъдеще ще превърнем www.rodenkrai.bg в съкровищница на артикули свързани с Българската история и култура.
Тук ще можете да намерите всичко, за което се сещате, за което сте чували или което сте виждали някъде. При това НА ПО–ИЗГОДНА ЦЕНА!

С оглед на нашите патриотични разбирания и водени от желанието ни да рекламираме всичко Българско и родно, в магазина ще избягваме продажбата на стоки, които са с надписи на латиница. Изключение ще правим единствено, ако надписът е повторен и на Български.

Ако смятате, че сме пропуснали нещо, което е редно да имаме в магазина, моля не се колебайте и ни пишете. Ние ще се постараем да го намерим за Вас и другите, които посещават РОДЕН КРАЙ.

Приятно пазаруване!!!